Deze site gaat over zoutloos eten. Waarom??

Ik (Sander) ben nierpatiënt. Om die reden mag ik bijna geen zout meer eten. Dit is sinds februari 2001. Ik kwam toen in een zwart gat terecht. Wat moest ik gaan eten. Ik woonde op mezelf, ik werk full time en mijn magnetron was dan ook heilig. Dus ging ik opzoek naar zoutloze producten, zoutloze recepten. Wat kan wel, wat kan niet? Ik kwam erachter dat in praktisch alles wat ik at wel zout zat. Ik kon geen magnetron maaltijden meer gebruiken, geen kant en klare mixen voor nasi of macaroni, geen shoarma, frikadellen, chips, etc, etc, etc,.

Op de site van de nierpatiëntenvereniging NVN leerde ik dat er veel mensen met de vraag zitten:”Wat kan ik nu nog eten??” Op deze site heb ik vele tips en adviezen die ik gekregen heb gebundeld.

Gelukkig is de informatie voorziening een enorm verbeterd sinds het begin van deze eeuw. Zoek en lees zoveel als je kunt vinden en leer dat je nog steeds héérlijk kunt eten zonder zout!

Op deze site vind je kooktips, zoutloze producten, en interessante links. Via de knop Over mij kan je meer informatie krijgen over mij en mijn ziekte krijgen.

Groeten, Sander.