Oog in oog met apen

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je zo'n 35 soorten apen! Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. Spot jij ze allemaal? Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en ontmoet de nieuwe gorillaleider Banjoko!

Bezoek in 2024 twee gorillagroepen

Indrukwekkende krachtpatsers van wel 180 kilo: gorilla’s! Herken jezelf in de grootste, sterkste en zwaarste apen die er bestaan. Ontdek wat ze eten, hoe snel ze kunnen rennen en maak je spieren maar los: ben je net zo sterk als zo’n imposante zilverrug? Probeer het maar! En wil je al voor je bezoek weten of jij op een gorilla of toch meer op een andere aap lijkt? Doe dan de online apentest.

Dit jaar spot je een tweede gorillaman in Apenheul: Banjoko! Beide zilverruggen hebben een eigen eiland waar ze hun eigen gorillagroep leiden. Hoe ze die vrouwen onder de duim houden? Je ontdekt het in ons prachtige en ruime park, midden in de bossen van Apeldoorn op de Veluwe!

Maak je dagje uit nóg leuker

Vergeet niet een kijkje te nemen bij onze te gekke activiteiten. Daarmee maak je jouw dagje uit nóg leuker.

En wil je zo vaak je wilt op bezoek komen? Dan is een seizoenkaart iets voor jou! Al bij je tweede bezoek terugverdiend.

;

Apenheul nieuws

Ook leuk