Kookt, schrijft en vertelt

Een bijzonder gerecht ontstaat vanuit een verhaal. Daarom vind ik het belangrijk de verhalen achter mijn gerechten te vertellen. Combineer lekker eten met een smakelijk verhaal en je krijgt een bijzondere ervaring. Omdat je eten niet alleen proeft maar ook begrijpt.

Een smakelijk verhaal

Probeer bij elke hap het verhaal te proeven

Creëren, geven en blij maken. In alles wat ik doe draait het om deze drie pijlers. Ik wil mijn creaties met mensen delen en zelf ervaren dat ze daar blij van worden.

Kookboek van het jaar

In 2009 en 2011 werden mijn boeken bekroont tot kookboek van het jaar. Mijn nieuwste kookboek heet ‘WAYOOH! Da’s handig!’ En heeft als ondertitel ‘het eerste zelfhulpboek voor de keuken’. Het is het eerste kookboek met online ondersteuning, dat jou helpt om met één keer boodschappen doen de hele week te koken.

Bekijk boeken

Eten verdient iets extra’s

Eten verdient een bijzondere beleving. Dat gaat verder dan alleen smaak. Daarom ontwikkel ik mijn gerechten op maat met de daarbij behorende verhalen. Dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Dus koken wij voor wie meer wil dan lekker eten.

Het extreem lekkere eten van mijn moeder gaat in herinnering mee op alle wegen die ik sinds mijn jeugd bewandel. Niet alleen de rijk gevulde tafel, maar ook het gevoel van samen zijn. Het was uitbundig en veel met altijd een warm welkom voor iedereen om aan te schuiven.Dat zet ik voort op mijn eigen wijze.

Nieuw(s).

AD: Komt een kok bij de dokter.

In de rubriek ‘Komt een kok bij de dokter’ vraag ik huisarts Rutger Verhoeff het hemd van het lijf over de beste ingrediënten voor onze dagelijkse activiteiten.

Ontdek het AD Ander nieuws